Servicii

cartagena construct

Constructii rezidentiale si nerezidentiale

Suntem constructori de origine, care punem siguranta si calitatea inainte de orice altceva. In calitate de antreprenori de constructii, am pus interesul clientilor nostri în fata noastra

Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale

Daca esti in cautarea unei firme de construcii de incredere suntem la dispozitia ta chiar acum pentru reabilitari, renovari, reparatii si intretinere cladiri!

Amenajari interioare birouri, case si apartamente​

Oferim o gama larga de materiale si design-uri interioare pentru a va oferii o noua imagine a locuintei sau a companiei Dvs.

Instalatii sanitare

Oferim solutii constructive, materiale și echipamente moderne pentru realizarea, modificarea, intretinerea sau remediarea oricarui tip de instalatie sanitara.

 

Executare instalatii electrice

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori precum: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor .

Instalatii termice

Incepand cu instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, cat si cea mai moderna tehnologie de instalatii termice 

Ce va oferim

Consultanta

Noi va putem furniza si / sau spori nevoile unui proiect prin asigurarea a doua zone de servicii primare de consultanta pentru proiect: planificare de proiect si management de proiect. In cadrul acestor doua zone, Cartagena Construct va pune la dispozitie o gama larga si variata de servicii, care pot spori orice proiect de echipa existent, sau, daca este nevoie de un proiect mai mare, poate oferi o echipa de administrare totala.

Proiectare

Cartagena Construct va pune oricand la dispozitie servicii de proiectare arhitectura, rezistenta. Oferim servicii aferente instalatiilor si amenajarilor interioare-exterioare, proiectarii pentru constructii civile si industriale, avand o experienta indelungata si vasta de proiectare in constructii multietajate, case, vile, apartamente, hale din lemn sau metal. Dispunem de o echipa de tineri profesionisti, bine pregatiti sa va raspunda oricand.

Personal Calificat

De-a lungul anilor, pe masura ce ne-am dezvoltat, am format echipe pe care le-am pregatit si calificat continuu, fiind in pas cu dezvoltarea tehnologiilor respectand standardele impuse atat de companie cat si de clientii/partenerii nostril fiind capabili sa putem incepe un proiect de la zero ducandu-l pana in punctul final cu succes. Prin acest aspect, Cartagena Construct a castigat increderea clientilor si partenerilor sai.

Proiecte la cheie

De asemenea, dispunem de resurse si personal calificat pentru a va oferi casa sau constructia pe care o doriti, incepand de la servicii de analiza, sfatuire. proiectare, executie a constructiei, amenajare interior-exterior-curte, instalatii electrice de incalzire, pana la predarea cheii. Suntem foarte precisi si atenti la fiecare detaliu, facand din colaborarea cu noi o investitie eficienta, asigurandu-va succesul prin servicii de calitate.

Raport Calitate Pret

Produsele oferite de noi sunt atent selectionate pentru a oferi o constructie de calitate si de durata. Verificam cu atentie fiecare produs pentru a respecta toate standardele de calitate. Prin partenerii nostri va punem la dispozitie cele mai bune oferte de pret in raport calitate. De asemenea, asiguram garantie pentru orice produs sau serviciu oferit de noi, mentenanta si asistenta garantata de Cartagena Construct, pentru siguranta constructiilor dumneavoastra.

Call Now Button