PROIECTE

cartagena construct

Castanilor Residence

Castanilor Residence este un ansamblu residential localizat in zona centrala a Constantei , delimitat in partea de nord de Strada Castanilor si in partea de sus de strada Lumimisului , cu acces facil la cele mai importante bulevarde, Mamaia si Lapusneanu.

Proiectul este realizat arhitectural de catre SC Proiect Unique SRL si construit de Sc Cartagena Construct SRL, ambele societati cu o vasta experienta in realizarea de ansambluri rezidentiale.

Suprafata construita a ansamblului este de 4200 mp construiti ce cuprinde 34 de apartamente si tot atatea locuri de parcare in subteran.

Detalii Proiect

Cartagena Residence

Proiectul Cartagena Residence a fost conceput in ideea de a aduce un nou stil arhitectural in statiunea Mamaia.

Arhitectura scoate in evidenta stilul „colonial spaniol”, fiind inspirata din vestitele statiuni Cartagena atat din Spania cat si din Columbia. Constructia primului bloc a inceput in anul 2014, lucrarile urmand sa fie finalizate in vara anului 2016.

Blocul ofera o varietate locativa iar cei interesati pot alege diferite compartimentari : studiouri, apartamente cu 2 camere, penthouse, toate dispunand de terasa. Suprafata construita este 1500mp, blocul avand un regim de inaltime P +5E. Locurile de parcare sunt situate in exterior.

Cartagena Residence beneficiaza de o pozitie exceptionala,in nordul statiunii Mamaia, la numai 250 metri de tarmul Marii Negre si 2,5 km de cele mai exclusiviste locatii ale statiunii ( renumitele Cluburi de noapte din Mamaia Nord).

 

Detalii Proiect

Sega Residence

Hotel Cochet

Call Now Button